Kinderboekenweek

KINDERBOEKENWEEK

Op woensdag 30 september start de leukste week van het jaar weer! De Kinderboekenweek! Dit jaar gaan we terug in de tijd met het thema ’En toen?’. Gedurende deze week zijn er in de bibliotheken leuke activiteiten. Deze zijn te vinden in de bijlage in de flyer Kinderboekenweek 2020.

In alle groepen zijn we bezig met het thema ’En toen?’ en wij besteden tijdens de Kinderboekenweek extra aandacht aan leesbevordering. Sommige groepen hebben vanuit Stichting Netwerk een speciale activiteit. Groep 1-2 gaat naar de voorstelling Held op sokken in het wijkcentrum en groep 6-7 werkt aan een heuse film.

Tijdens deze week mogen wij ook een aantal leuke, nieuwe leesboeken van de Readshop in de Huesmolen lenen om in de klas te promoten. Mocht uw zoon of dochter enthousiast zijn kunt u via een formulier een boek bestellen. Ook kunt u zelf bij de Readshop gaan boeken snuffelen. U kunt dan aangeven dat uw kind op de Pontonnier zit. Van alle boeken die door onze leerlingen deze week bij de Readshop aangeschaft worden, zowel via het bestelformulier als in de winkel, gaat 10 procent van de opbrengst naar onze school. Van dit bedrag kunnen wij voor school nieuwe boeken aanschaffen.

We hopen er samen een week vol mooie, spannende en bijzondere verhalen van te maken!

kinderboekenweek kinderboekenweek